News.ua


«Погоджуватись чи ні?»: Оксана Марченко відверто розповіла про побоювання та вагання перед першим ефіром шоу «Танці з зірками»

Август 31
14:42 2018

«Погоджуватись чи ні?»: Оксана Марченко відверто розповіла про побоювання та вагання перед першим ефіром шоу «Танці з зірками»
Відома українська телеведуча та дружина скандального політика Віктора Медведчука Оксана Марченко, відверто на свої сторінці розповіла про вагання перед згодою на участь у шоу «Танці ззірками», повідомляє replyua.net. Так, за словами Марченко, вона спочатку зустрілась зі своїм партнером і запитала у нього поради: погоджуватись чи ні. Зазначимо, на паркеті зі знаменитістю виступає віце-чемпіон світу з латиноамериканської програми Дмитро Чаплін. "Без зайвих слів я привіталася і з серйозним виглядом заявила:" Діма, я поки не знаю, погоджуватися мені на цю авантюру чи ні. Все залежить від тебе ". А ще додала, що я боягузка, але використала дуже нелітературне слово", — розповіла ведуча.
Однак попри вагання та боягузтво, Марченко погодилась піти в зал, де спробувала виконати свої перші рухи. Ведуча зазначила, що було дуже важко, однак вона готова вчитись та працювати не покладаючи рук. "Хоча ми говоримо на одній мові, він кожен день вчить мене говорити ще на одній. А мені поки говорити на ній і далі складно. Але головне, після першої репетиції він сказав, що вірить в мене і тому я буду вчитися ще і ще. І ось тепер, після першого ефіру, я рада, що можу змінити фразу, з якої почалося наше знайомство. @dmitry_chaplin, раз ми погодилися на цю авантюру, то тепер все залежить тільки від нас! І спасибі тобі за твою віру!", — прокоментувала Марченко.

Источник: replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Буданов: Путін і його режим стали жертвами власної пропаганди

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua