News.ua


«Ого! Яка фігура»: Катя Осадча у мокрому купальнику приємно вразила прихильників

Июль 19
11:27 2019

«Ого! Яка фігура»: Катя Осадча у мокрому купальнику приємно вразила прихильників
Відома українська телеведуча Катя Осадча похизувалась ідеальною фігурою, позуючи в красивому купальнику, передає replyua.net. Так, фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Осадча вразила багатьох своєю стрункою фігурою. «Може і гарно, що вибори влітку. Море і тепло рятує від паноптікуму, що відбувається навколо. Всім видно, що цього разу владу вигризають, як ніколи. Вже виберіться хтось і робіть щось. А тим часом, позаду вже половина літа», — написала Осадча.
У коментарях до фотографії підписними Осадчої моментально засипали її приємними коментарями. Вони пишуть, що телеведуча у хорошій формі, і їй дуже личить цей купальник. Крім цього, багато хто висловив свою думку щодо політичної ситуації в країні та прийдешні вибори. «На 100 % згодна», «Вибачте, але ж за 28 років і преЗедента ще в Україні такого і не було це позор на весь світ», «Купальник супер», «Гарна ви, Катю», «Красуня», «Красиві, і Катруся, і купальник», «Гарно сказано! Чудового Вам відпочинку», «Чарівна Катя», «Половина людей у відпустках… Що небудь і оберуть», «У вас розкішна фігура, «Ого! Яка фігура», «Маєте прекрасний вигляд! Красуня», «Дуже гарний купальник і Ви в ньому», — пишуть у коментарях підписними Осадчої під її останнім постом.
«Ого! Яка фігура»: Катя Осадча у мокрому купальнику приємно вразила прихильників Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter
Источник: replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Глава МЗС Естонії про ракетну атаку по Дніпру: Ми могли цьому запобігти, але не змогли

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua