News.ua


«Найніжніше фото Івана»: українська виконавиця поділилась зворушливим фото свого сина

Декабрь 11
01:16 2019

«Найніжніше фото Івана»: українська виконавиця поділилась зворушливим фото свого сина
Світлана Тарабарова, українська виконавиця, поділилась новим фото свого сина Івана. Знаменитість опублікувала світлину, на котрій маленький хлопчик ніжно спить у своїй колисці, обіймаючи іграшкового ведмедика. Трепетне фото з’явилось на особистій сторінці Світлани. «Найніжніше фото Івана. Коли він так солодко спить у білосніжній піжамці, пахне маминим молочком, а волоссячко першим шампунем — я найщасливіша мама», — написала під фото співачка.
Зазначимо у коментарях по-різному відреагували. Одні були у захваті від світлини, інші ж розкритикували молоду маму, наголосивши, що дитя не потрібно фотографувати, коли воно спить, а тим паче публікувати його знімки широкій аудиторії. «А Iванко дуже милий хлопчик,усьго Вам найкращого», «Фото людей, а особливо маленьких діток, які сплять, не бажано виставляти на загал», «Дуже ніжне фото… Маленьке ангелятко», «Боже, який же він гарнюній», «Сонечко маленьке. Нехай росте здоровий», — написали у коментарях українці. Нагадаємо, раніше Світлана Тарабарова презентувала свій новий кліп на пісню «Падає сніг», де показала свого маленького синочка Івана. Зазначимо, артистка вперше показала широкій публіці обличчя хлопчика. «Зима буде теплою. Нехай музика гріє. А відео надихає бути поруч тільки з близькими, важливими для вас людьми. P.S.: знайомтесь, це наш Іван», — підписала відео кліп Світлана, котрий з’явився на її особистій сторінці в «Інстаграм». У коментарях відразу відреагували прихильники артистки. Багато хто написав, що відео дуже тепле й затишне. Крім цього, увагою не обділили й Івана, замилувавшись дитиною.
«Найніжніше фото Івана»: українська виконавиця поділилась зворушливим фото свого сина Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter
Источник: replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Представлений спікером Джонсоном законопроєкт цілком влаштовує Україну — Огризко

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua