News.ua


Актриса «Гри престолів» розповіла чим закінчиться серіал

Июль 09
19:03 2018

Актриса «Гри престолів» розповіла чим закінчиться серіал
Мейсі Вільямс, більш відома як Арія Страйк у серіалі «Гра престолів», попрощалась із сагою, натякнувши на закінчення зйомок. Як передає replyua.net, актриса опублікувала знімок із закривавленими кросівками. Проте, не це здивувало фанів. Увагу привернули хештеги під фото. Більшість прихильників вважають, що в них криється дуже великий спойлер до завершення серіалу і долі Арії. «Прощай, Белфаст. Прощай, Аріє. Прощай, Гра престолів. Як же це чудово було. Починаються пригоди», – написала Мейсі Вільямс.
Варто зазначити, що акртиса також додала хештеги #lastwomanstanding (остання жінка, що залишилася в живих), #barely (ледве-ледве), #immasleepforthenextfouryears (буду спати наступні чотири роки) і #justkiddingidontsleep (приколююсь, я взагалі не сплю). Найбільшому обговорення піддався перший хештег, який і став найголовнішою темою для обговорення. Багато хто сприйняв слова lastwomanstanding буквально і вирішили, що Арія переживе Дейенеріс, Серсею, Сансу та інших жінок і сяде на Залізний трон.

Источник: replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сенат США одобрил законопроект о помощи Украине

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua