News.ua


Осушувач повітря для квартири: як зробити правильний вибір

Декабрь 16
10:40 2019

Щоб ви могли відчувати себе в квартирі комфортно, необхідно регулярно перевіряти вологість приміщення. Рівень вологості в квартирі не повинен перевищувати позначку 65%. При наявності в квартирі підвищеної вологості у людини відразу погіршується самопочуття, з’являються різні захворювання, а також на стінах приміщення розвивається грибок та пліснява, які виділяють спори, негативно впливають на здоров’я людини.

Вологість в квартирі підвищується в процесі життєдіяльності людей. Наприклад, зараз майже в кожній квартирі встановлено герметичні склопакети, в результаті чого абсолютно не здійснюється приплив повітря. У деяких випадках достатньо буде регулярно провітрювати приміщення, встановити якісну вентиляцію.

Однак найчастіше цього буває недостатньо, особливо в багатоповерхових будинках, які знаходяться неподалік від річки або озера. У таких випадках просто необхідно використовувати осушувачі повітря. Такі пристрої здатні значно знизити рівень вологи в приміщенні шляхом конденсації та скупчення вологи всередині апарату. В даний час існує безліч осушувачів повітря, але для квартир або житлових будинків потрібно вибирати лише особливі варіанти.

Картинки по запросу осушитель Stadler Form Albert Little

Популярні моделі

На сучасному ринку ви можете побачити безліч моделей осушувачів повітря, але не всі вони підходять для житлових будинків, тому був складений невеликий рейтинг осушувачів повітря, які є найбільш популярними:

  • Steba LE 10. Перевагою даного апарату є те, що він має всього три індикатори, завдяки яким забезпечується легка настройка пристрою. Ефективно справляється з поставленим завданням, при цьому має мінімум режимів та налаштувань.
  • Stadler Form Albert Little. Пристрій призначений для установки в місцях з підвищеною вологістю. Це може бути кімната, де сушиться білизна, ванна, кімната з басейном. Має нічний режим, завдяки якому ваш сон буде найбільш комфортним.
  • Neoclima ND-10AH. Має сенсорну панель з двома кнопками. Після того, як ви включили пристрій, він перевіряє всі компоненти, виводить всі дані про помилку.

Картинки по запросу осушитель Steba LE 10

  • Hisense DH-25K4HDL. Завдяки наявності спеціального LCD-дисплея ви можете контролювати не тільки рівень вологості, але й температуру повітря в приміщенні. Якщо фільтр забрудниться, індикатор вам про це нагадає, і ви вчасно все зможете замінити.

Хороша продуктивність пристрою забезпечить вам надійне та довге користування.

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пріцкер про перспективи ухвалення пакета для України: Я відчуваю оптимізм

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua