Гід по начинках для кондитерських виробів
Часто, вивчаючи рецепти тортів, читачі не розуміють, що означають певні слова. Як правило, такі визначення стосуються начинок тортів. Знати види кремів важливо не тільки тим, хто самостійно випікає кондитерські вироби, але і тим, хто бажає торти Львів купити. Розуміючи особливості кожного, можна вибрати ідеальний солодкий виріб.
Найпопулярніші начинки для тортів
Одним з найбільш популярних наповнювачів для тортів є ганаш. Як зрозуміло з назви, крем має французьке походження. Він являє собою емульсію рідини та шоколаду. У ролі рідини можуть виступати такі напої як чай і кава. Часто також використовують вершки з високим відсотком жирності. Рідше застосовують фруктове пюре. Цей тип наповнювача використовують не тільки як крем між коржами, але з нього також виготовляють декор для тортів, наприклад, квіти.
Карамель ― улюблений усіма додаток до кондитерських виробів. Готують її на основі цукру, масла та вершків. В залежності від пропорції складників, вона може мати різну інтенсивність забарвлення: від світло-жовтого до темно-коричневого. Карамельна начинка вважається класичною.
Надзвичайно смачною та оригінальною являється начинка під назвою кулі. Її готують з ягідного або фруктового пюре з додаванням желатину, пектину чи крохмалю. Цікаво, що кулі це не тільки наповнювач для тортів, але також соус, який споживають з рибою і м’ясом.
Мус ― це ніжна і повітряна начинка для солодощів. Вона не тільки надзвичайно смачна, але і низькокалорійна, саме тому мусові торти, які можна замовити за посиланням https://tortytut.com/lviv/cakes вважаються дієтичними. Своєю легкою структурою мус завдячую збитим вершкам або мерензі.
Фанатам солодкого слід обов’язково скуштувати кондитерські вироби з намелакою. Це мікс молока або вершків, желатину та білого шоколаду. Завдяки цим інгредієнтам, крем має ніжний смак та приємно тане в роті.
Напевно не залишилося людей, які в ніколи не куштували цукерок з начинкою праліне. Це крем з горіхів і цукру. Зазвичай, для праліне використовують мигдаль або фундук. Саме ці горіхи мають дуже виражений смак, який стає це більш сильним під впливом цукрового сиропу.
Компоте, як ви вже напевно здогадалися, готують на основі фруктів та ягід. Порізані на кусочки плоди проварюють у цукровому сиропі з додаванням запашних приправ: цедри, кориці, муската. До цього наповнювача часто додають алкоголь, наприклад, ром чи вино. Цікаво, що компоте може служити як начинкою для кондитерських виробів, так і самостійним десертом. Найкраще він поєднується із збитими вершками.
Приготування всіх цих оригінальних та смачних наповнювачів вимагає спеціальних знань, професійних пристроїв та кухонного начиння. Необхідно знати правильні пропорції інгредієнтів, адже від цього залежить смак та консистенція майбутньої начинки. Саме тому, приготування тортів слід довірити професійним кондитерам, які швидко та бездоганно виконують всю роботу, а вам залишиться лише насолоджуватися.
Еще никто не комментировал данный материал.
Написать комментарий