News.ua


Зміцнення відносин України та Британії: Шмигаль у Лондоні проведе низку важливих зустрічей

Май 05
12:24 2023

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, який разом з дружиною Президента України Оленою Зеленською перебуває у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії, планує провести у Лондоні низку важливих зустрічей.

Про це глава уряду написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Починаємо працювати в Лондоні. Запланована низка зустрічей задля зміцнення відносин з одним із ключових наших союзників. Із першою леді України Оленою Зеленською візьмемо участь в офіційних заходах з нагоди коронації Його Величності Чарльза ІІІ», — написав Шмигаль.

Він підкреслив, що розраховує на посилення всебічної підтримки України та на збільшення санкційного тиску на росію.

Читайте також: Британія відіграє свою роль у питанні гарантій безпеки для України — Сіммонс

Як повідомлялося, розпочався візит першої леді України Олени Зеленської до Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії. Вона вже відвідала Даунінг-стріт, 10 на запрошення дружини Прем’єр-міністра Великої Британії Акшати Мурті та взяла учать у низці важливих заходів.

Напередодні міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що на коронації Чарльза ІІІ буде представлена високоповажна українська делегація. Урочиста церемонія запланована на суботу, 6 травня, у Вестмінстерському абатстві в Лондоні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У столиці пролунали вибухи, в області працює ППО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua