News.ua


Зеленський прибув до Брюсселя, де підпише три безпекові угоди

Июнь 27
15:00 2024

Президент Володимир Зеленьский прибув до Брюсселя для участі у засіданні Європейської ради та підписання трьох безпекових угод.

Про це Глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Цими днями Україна розпочала фактичні переговори щодо членства в ЄС. Сьогодні я в Брюсселі, щоб взяти участь у засіданні Європейської ради та подякувати всім лідерам Європи за єдність і за підтвердження незворотності нашого європейського курсу», — розповів Зеленський.

За словами Президента України, програмою візиту передбачені його зустрічі з очільниками ЄС і держав-членів, двосторонні переговори. 

Читайте також: Рада ЄС схвалила проєкт безпекової угоди з Україною

«Ми підпишемо одразу три безпекові угоди, одна з яких – із Європейським Союзом загалом. Вона вперше закріпить зобов’язання всіх 27 держав-членів надавати Україні широку підтримку попри будь-які інституційні зміни всередині», — відзначив Зеленський.

Як повідомлялося, Україна вже уклала 17 безпекових угод, зокрема, з усіма членами G7.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ізраїль відреагував на погрози Ірану щодо «війни на знищення»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua