News.ua


Зеленський показав наслідки удару по Харкову російськими КАБами

Июнь 23
17:40 2024


Президент України Володимир Зеленський закликав партнерів сучасну ППО, бойову авіацію та далекобійну зброю після обстрілу Харкова в неділю.

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

Відео: Zelenskiy/Official

«Харків знову під ударами російських бомб. Отримав усі доповіді. Станом на зараз відомо про одного загиблого, є поранені. Всі необхідні служби на місцях, допомагають людям. Дякую всім, хто залучений», — написав Зеленський.

Президент додав, що частина міста зараз знеструмлена, зокрема зупинилося метро.

«Ми все обовʼязково відновимо та повернемо до нормального стану. Максимум роботи для того, щоб позбавити росіян змоги тероризувати наші міста. Сучасна ППО для України, сильна бойова авіація, далекобійна зброя й достатня рішучість партнерів – це те, що точно зможе зупинити російських терористів», — наголосив він.

Як повідомлялося, 23 червня близько 15:00 Росія завдала авіаудару по Харкову. За інформацією міської ради та обласної адміністрації, росіяни били по критичній інфраструктурі, приватному сектору та дитячому навчальному закладу. У приватному секторі загинула одна людина.

Фото ілюстративне

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Польща завершує підготовку безпекової угоди з Україною — Туск

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua