News.ua


Зеленський обговорив з президентом Кенії проєкти у сфері агроекспорту

Июнь 16
01:19 2024


Володимир Зеленський у межах Саміту миру, який відбувається у Швейцарії, провів зустріч із президентом Кенії Вільямом Руто.

Про це Президент України повідомив у соцмережі X, передає Укрінформ.

Він висловив вдячність кенійському лідеру за участь у Саміті миру та принципову позицію щодо підтримки суверенітету й територіальної цілісності України.

«Обговорили питання продовольчої безпеки, яке дуже важливе для обох країн, розвиток українсько-кенійських відносин і проєкти у сфері експорту сільськогосподарської продукції», — написав Зеленський.

Окрім того, лідери двох держав розглянули можливу участь Кенії у створенні хабів для українського зерна в портах Африки.

Читайте також: Президент Гани: Африканський континент особливо постраждав від російської агресії

Як повідомляв Укрінформ, у виступі на Глобальному саміті миру в Швейцарії Вільям Руто заявив, що Кенія вважає агресію Росії проти України несправедливою і невиправданою, але наполягає на залученні Москви до переговорів.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський нагородив ще 481 військового, 274 з них — посмертно

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua