News.ua


Загарбники сивіють від страху перед ЗСУ — перехоплення розвідки

Июнь 17
06:27 2022


Російські загарбники на Херсонщині сивіють від страху перед ЗСУ, бояться вилізати з окопів і в кожній бабусі бачать коригувальника.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ з посиланням на нові перехоплення телефонних розмов російських загарбників.

«Приехал к пацанам на передок, так они как деды стали, постарели. У них кукушка едет. За местных – никто не уверен: кто они такие, что они делают. Может они ночью… (воюють — ред.) с нами, а днем они – мирные люди. Никому нельзя доверять. Идет бабка с пирожками, а ночью она может быть полковником, корректировщиком артиллерии», – розповідає один загарбник іншому.

Читайте також: російські військові зникають на полі бою в Україні – перехоплення розвідки

Зазначається, що на поради «колеги» про те, як треба воювати з українцями, він видає порцію пропагандистках штампів та зрештою іронічно радить «подзвонити володьці» — путіну.

Адже насправді шансів просунутися на півдні України в агресорів немає: «У них там такие позиции… Чтобы ты понимал, у нас даже летчики боятся летать!».

Читайте також: Загарбники скаржаться, що від постійних обстрілів ЗСУ в них «їде дах»

Як повідомляв Укрінформ, захисники України з 24 лютого до 16 червня ліквідували близько 32 950 російських військових. Також ЗСУ знищили російських танків — 1449, бойових броньованих машин — 3545, артилерійських систем — 729, РСЗВ — 233, засобів ППО — 97, літаків — 213, гелікоптерів — 179, БПЛА оперативно-тактичного рівня — 591, крилатих ракет — 129, кораблів/катерів — 13, автомобільної техніки та автоцистерн — 2494, спеціальної техніки — 55. 

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Львівські хірурги зробили унікальну операцію дівчинці, в якої пальці рук були збільшені у чотири рази

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua