News.ua


Європейські авіакомпанії скасовують рейси до Тель-Авіва

Октябрь 07
18:59 2023

Через безпрецедентну атаку терористів ХАМАС проти Ізраїлю низка авіакомпаній у суботу скасували свої рейси до Тель-Авіва.

Про це, як пише «Європейська правда», повідомляє Spiegel.

Через масштабну атаку авіакомпанія Lufthansa скорочує кількість рейсів до країни. «На тлі поточної ситуації з безпекою в Тель-Авіві, авіакомпанія Lufthansa Group скорочує свою польотну програму до/з Тель-Авіва цієї суботи з операційних причин», – повідомила компанія.

Ще один рейс з Тель-Авіва до Франкфурта відбудеться цієї суботи: «Всі інші рейси Lufthansa до Тель-Авіва та з Тель-Авіва на цю суботу поки що скасовані». На домашній сторінці аеропорту Франкфурта два заплановані на суботу вильоти Lufthansa до Тель-Авіва були позначені як скасовані.

Реклама:

Швейцарська авіакомпанія Swiss, дочірня компанія Lufthansa, призупинила польоти до Ізраїлю на невизначений строк. Після ракетних обстрілів з сектора Газа вона посилається на міркування безпеки через неясну політичну ситуацію. Два денних рейси з Цюріха до Тель-Авіва і назад все ж повинні відбутися після ретельного вивчення ситуації, як заявили в авіакомпанії.

Як повідомляє галузеве видання AeroTelegraph, кілька літаків змінили курс і повернули назад після початку атак. Літак Wizz Air, що летів з Риму, повернувся до італійської столиці замість Тель-Авіва. Ще один літак авіакомпанії приземлився в Ларнаці замість Тель-Авіва.

Як повідомляє видання, літак Turkish Airlines також розвернувся біля Кіпру.

Реклама:

Крім того, польський перевізник LOT також скасував свої суботні рейси до Тель-Авіва. Компанія обіцяє стежити за ситуацією та інформувати про долю рейсів у наступні дні.

Як повідомляла «Українська правда», з сектора Гази по Ізраїлю масовано були запущені ракети внаслідок атаки бойовиків ХАМАС в суботу вранці.

ЦАХАЛ оголосив, що «готовий до війни».

Міністр оборони країни Йоав Галлант затвердив призов солдат резерву.

Наразі в Ізраїлі  повідомляють про щонайменше 100 загиблих і понад 700 поранених.

Керівництво ЄС рішуче засудило ракетну атаку бойовиків ХАМАС по Ізраїлю, закликало до негайного припинення насильства.

Президент Володимир Зеленський підтримав Ізраїль після атаки з боку терористів ХАМАС.

США пообіцяли забезпечити Ізраїль усім необхідним для самооборони.

Європейська правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

РФ має отримати чек за цю війну: Стефанчук і президентка Словенії обговорили механізм компенсацій

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua