News.ua


Єрмак: Поведінка Тищенка несумісна зі статусом народного депутата

Июнь 21
22:43 2024

У зв’язку з нападом на колишнього військового у Дніпрі керівник ОП Андрій Єрмак заявив, що поведінка Миколи Тищенка несумісна зі статусом народного депутата.

Як передає Укрінформ, про це Єрмак написав у Телеграмі.

«Подивився відеозапис конфлікту народного депутата Тищенка та військового. Тут нема навіть про що говорити. Поведінка народного депутата — абсолютно ганебна. Їй немає виправдань», — зазначив керівник Офісу Президента.

За його словами, правоохоронним органам точно є на що реагувати.

«Так, Тищенка я знаю давно. Дійсно — хрестив його сина. Але це було багато років тому. Я давно вже не сприймаю його вчинки і не розумію їх. Тому не підтримую з ним жодних стосунків. Якщо хтось забув, що кожен повинен нести за свої неадекватні дії відповідальність, незалежно від посад чи прізвищ, раджу про це згадати. Така поведінка Тищенка несумісна зі статусом народного депутата», — наголосив Єрмак.

Читайте також: Тищенка виключили з фракції «Слуга народу»

Як повідомляв Укрінформ, поліція відкрила два кримінальні провадження за фактом нападу невідомих у камуфльованому одязі та балаклавах на чоловіка 20 червня у Дніпрі.

Спецпідрозділ KRAKEN поінформував, що чоловіком у цивільному, який отримав тілесні ушкодження внаслідок сутички, є ексвійськовослужбовець цього спецпідрозділу.

За інформацією ЗМІ, особи у балаклавах могли бути з охорони народного депутата Миколи Тищенка.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Столтенберг: Вашингтонський саміт буде «дуже добрим» як для НАТО, так і для України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua