News.ua


Херсонщина потребує гуманітарної допомоги та евакуації — зведення ОВА

Апрель 07
09:24 2022


У Херсонській області люди намагаються виїхати із захоплених росіянами сіл, необхідна евакуація.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

На Херсонщині в останню добу лунало багато вибухів, зокрема російські війська стріляють із «Градів». Є повідомлення про зруйновані будинки, школи, поранених та загиблих (детальна інформація уточнюється). Люди самотужки намагаються виїжджати з окупованих сіл. Область потребує гуманітарної допомоги та евакуації людей, зокрема Бериславський район та села на кордоні з Миколаївщиною.

Ворог вночі знову обстрілював житлові райони Харкова. Також вночі війська рф здійснили ракетні удари по Лозовій Харківської області, постраждалих немає. У Лозовій та Барвінковому триває евакуація населення.

Читайте також: У Харкові пошкоджені понад 1500 будинків

На Луганщині росіяни не змогли увійти у Новотошківське, добу обстрілюють з усіх видів зброї Гірську громаду. Загорілись дах сєвєродонецької лікарні та житлові будинки у Лисичанську, є руйнування будинків в Лисичанську, а також господарчих споруд у Лисичанську, Сєвєродонецьку, Новодружеську і Тошківці. Вночі рятувальники ліквідували пожежу на даху лікарні в Сєвєродонецьку. Спалахнули пожежі у щонайменше 10 будинках в Сєверодонецьку, у багатьох багатоповерхівках вибиті вікна, пошкоджені дахи.

На Донеччині у Мар’їнці та Новомихайлівці — ворожі атаки із застосуванням артилерії та авіації. Війська рф обстрілюють Авдіївку, Очеретинську і Торецьку територіальні громади. Обсяги руйнувань та кількість постраждалих встановлюються. Маріуполь залишається у блокаді. Опір триває.

Читайте також: Загарбники зривають усі спроби дістатися Маріуполя — Верещук

Відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Дніпропетровській, Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Хмельницькій, Київській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Запорізькій, Тернопільській, Житомирській, Сумській, Черкаській, Чернігівській та Полтавській областях.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Компанія Amazon більше не випускатиме робота Astro for Business

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua