News.ua


В "Укренерго" попередили про шахраїв, які пропонують обмін лампочок із доплатою 100 гривень

Январь 23
20:26 2024

«Укренерго» спростувало поширену в мережі інформацію про обмін компанією звичайних лампочок на LED з доплатою 100 грн за кожну.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Обережно! Шахраї знову використовують назву нашої компанії у своїх цілях. Наголошуємо — «Укренерго» не обмінює жодних лампочок, тим більше не видає за них винагороду», — йдеться у заяві.

«Не переходьте за подобними посиланнями, не заповнюйте жодних заявок, запропонованих в таких оголошеннях. Контактні дані, які там пропонується вказати, шахраї можуть використати у своїх цілях.

Надсилайте скарги на такі неправдиві повідомлення і не допускайте їх поширення», — порадили в компанії.

Нагадаємо:

«Укрпошта» продовжила програму обміну ламп розжарювання, впроваджену наприкінці січня минулого року. Наразі у відділеннях поштового оператора для обміну доступно близько 7 млн LED-ламп.

Економічна правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Громадян РФ не пускатимуть до Чехії без біометричного паспорта

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua