News.ua


В школі на Київщині побудували укриття за 3 мільйони, що не відповідало нормам

Июль 02
16:19 2024

БЕБ

Бюро економічної безпеки на Київщині повідомило про підозру директору школи, що прийняв укриття, яке не відповідало нормам і заплатив за нього з держбюджету понад 3 млн.
Про це повідомляє пресслужба БЕБ.
Детективи Територіального управління БЕБ у Київській області повідомили про підозру директору навчального закладу на Київщині, який, зловживаючи службовим становищем, завдав понад 3 млн грн збитків місцевому бюджету.
Повідомляється, що навчальний заклад замовив послуги з постачання найпростішого укриття цивільного захисту на 100 осіб. З місцевого бюджету на укриття виділено понад 3 млн грн.
Під час виконання робіт підрядна організація збудувала укриття, яке не відповідало заявленому в тендерній документації класу згідно з державними будівельними нормами та технічною специфікацією.
Однак директор освітнього закладу підписав акти виконаних робіт, в результаті чого було безпідставно перераховано бюджетні кошти підрядній організації в сумі понад 3 млн грн.
Таким чином Вишгородській міській раді завдано збитків на суму понад 3 млн.
Зазначається, що досудове розслідування триває.
Нагадаємо:
Детективи Бюро економічної безпеки України повідомили про підозру директору компанії, яка завозила в Україну шоломи та бронежилети під виглядом гуманітарної допомоги нібито для потреб Нацгвардії та ЗСУ.
Аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Київській області упередили розтрату майже 204 млн грн з місцевого бюджету під час проведення тендеру з реконструкції загальноосвітньої школи.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Жена Дмитрия Гордона объяснила, почему не взяла его фамилию

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua