News.ua


Умєров і Остін зустрінуться в вівторок у Пентагоні

Июль 02
03:27 2024

Глави оборонних відомств України та США, Рустем Умєров і Ллойд Остін, проведуть зустріч у вівторок у Пентагоні для обговорення питань взаємодії, посилення партнерства, а також ситуації безпеки.

Про це повідомила в понеділок під час пресбрифінгу заступниця речника Міністерства оборони США Сабріна Сінгх, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Міністр оборони України Рустем Умєров завтра відвідає Пентагон для зустрічі з міністром Остіном. Цей візит підкреслює постійну відданість Сполучених Штатів підтримці суверенітету й безпеці України»,- зауважила представниця оборонного відомства США.

Читайте також: Пентагон замовив у виробника систем Patriot продукції на $4,5 мільярда — ЗМІ

Вона поінформувала, що сторони обговорять двостороннє оборонне співробітництво, питання регіональної безпеки, а також шляхи посилення оборонного партнерства між США й Україною.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні глава МО України Рустем Умєров відвідав Туреччину, де зустрівся, зокрема, з главою оборонного відомства цієї країни.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Україні будують не більше 20% від "гігавату Зеленського"

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua