News.ua


Україна та Палау встановили дипломатичні відносини

Июнь 16
12:33 2024

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба і директорка Бюро внутрішніх справ Республіки Палау Юніс Аківо підписали Спільне комюніке про встановлення дипломатичних відносин між державами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

«На полях Глобального саміту миру у Швейцарії Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президентом Республіки Палау Сурангелем Віппсом-молодшим. У присутності лідерів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба і директорка Бюро внутрішніх справ Республіки Палау Юніс Аківо підписали Спільне комюніке про встановлення дипломатичних відносин між державами», — йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що Зеленський під час зустрічі наголосив на важливості об’єднання країн світу навколо Міжнародної коаліції за повернення українських дітей.

Як повідомлялося, у рамках Міжнародного саміту миру у Швейцарії відбулася перша зустріч на найвищому рівні між Президентом Володимиром Зеленським та Президентом Палау Сурангелом Віппсом-молодшим. Однією із тем зустрічі стало питання екологічної безпеки.

Фото: Офіс Президента

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна та ЄС підписали кредитну угоду до Ukraine Facility

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua