News.ua


Угорщина знову тимчасово скасувала поїзди в Україну

Август 19
15:58 2023

Угорська залізниця заявила, що три потяги, які мали прямувати до України, не курсуватимуть через «великий пасажиропотік та тривалий прикордонний контроль».

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці у Telegram.

«Угорська залізниця щойно повідомила, що сьогодні поїзди №6284 з Дебрецена до Мукачева, №33 з Мукачева до Будапешта і №6285 з Захоні до Чопа не курсуватимуть через «великий пасажиропотік та тривалий прикордонний контроль», — йдеться в повідомленні.

В УЗ зазначають, що це вже не перший подібний випадок цього місяця.

«Нам прикро за пасажирів, які очікують на ці рейси у Мукачево, Чопі та на території Угорщини, і хоч цей маршрут обслуговує саме угорський MAV START, ми зі сторони Укрзалізниці приносимо вибачення», — додають в Укрзалізниці.

Нагадаємо:

​​Угорський уряд схвалив зміни до договору з Росією, які дозволять йому відтермінувати виплату відсотків за російською позикою, використаною для фінансування будівництва атомної електростанції «Пакш ІІ».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

«Без радянщини»: Зеленський представив нового керівника УДО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua