News.ua


У харківському метро аніматори відволюкають дітей від жаху війни виставами

Март 26
12:15 2022


У Харкові аніматори на станціях метро показують вистави для дітей, які ховаються там від вибухів.

Як передає Укрінформ, про це Харківська міськрада повідомляє у Фейсбуці.

«Аніматори Центрального парку культури та відпочинку ім. Горького дають вистави для дітей, які ховаються від вибухів на станціях метрополітену», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для малечі підготували розважальну програму з танцями, іграми та змаганнями. Костюмовану виставу уже показали на станціях «Армійська», «Олексіївська» та «Палац спорту», а сьогодні аніматори збираються завітати на станції «Спортивна» та «Холодна Гора».

За словами організаторів вистав, вони допомагають підтримати дітей, відволікають від жаху війни та дарують їм радість і сміх.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Софи Рандл из Острых козырьков родила второго ребенка

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua