News.ua


У Раді збирають підписи за відставку Шкарлета

Февраль 05
02:54 2022

У Верховній Раді почали збір підписів за відставку з посади міністра освіти та науки Сергія Шкарлета.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написала народна депутатка, членкиня Комітету ВР з питань освіти та науки Наталія Піпа.

«Почали збір підписів за відставку Шкарлета! Треба 150 підписів на позачергове засідання», — написала Піпа.

Читайте також: Що відомо про скандальні вибори у Могилянці

Як повідомляв Укрінформ, 1 лютого Сергій Шкарлет заявив, що Міністерство освіти та науки не визнаватиме результати виборів президента НаУКМА, бо вони відбулися з порушеннями, і буде оголошувати повторний конкурс на посаду президента Києво-Могилянської академії.

Однак, вже 3 лютого МОН повідомило, що Міністерство освіти і науки скасувало наказ про повторний конкурс на зайняття посади президента Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Читайте також: Студенти Могилянки обіцяють страйкувати до відставки Шкарлета

4 лютого студенти НаУКМА та освітянська спільнота провели під Кабінетом Міністрів акцію «Міністр тимчасовий, Могилянка — вічна!», на якій вимагали відставки міністра освіти Сергія Шкарлета.

Також у Верховній Раді зареєстровано проєкт постанови про звільнення Дениса Монастирського з посади міністра внутрішніх справ.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Наталку Денисенко обвинили в краже: первые подробности скандала

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua