News.ua


U-LEAD опублікувала посібник для громад щодо облаштування «пунктів незламності»

Ноябрь 15
16:57 2023


Програма «U-LEAD з Європою» опублікувала посібник для громад, у якому містяться поради стосовно того, як краще створити й облаштувати «пункти незламності» та як краще забезпечити їхнє ефективне функціонування.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сторінку Програми “U-LEAD з Європою” у Фейсбуці.

“Цьогоріч небо над Україною стало краще захищене системами ППО, та й енергетики дещо «пристосувалися» до російських ракетних обстрілів. Проте загроза нових великих атак на об’єкти критичної інфраструктури залишається, тому ми маємо бути готові до будь-яких сценаріїв. Аби допомогти українцям вистояти, «U-LEAD з Європою» опублікувала посібник для громад щодо створення, облаштування та функціонування «пунктів незламності», — йдеться у повідомленні.

Практичний посібник-інструкція покроково описує процес організації пунктів незламності з точки зору українського законодавства. Тут містяться приклади документа рішення, який стане в пригоді керівникам на місцях.

Читайте також: В Україні розгорнули майже тисячу «пунктів незламності»

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Персиковый мусс из трёх ингредиентов рецепт пошагово

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua