News.ua


У Харкові з-під завалів врятували чоловіка, його жінку і дитину ще шукають

Январь 23
12:04 2024


У Харкові під завалами зруйнованої п’ятиповерхівки знаходиться родина, рятувальники намагаються деблокувати людей. Наразі чоловіка вдалося витягти.

Про це в коментарі ЗМІ сказав мер Ігор Терехов, передає кореспондент Укрінформу.

«Під завалами є родина. І зараз наші ДСНСники спілкуються з чоловіком, який, на жаль, ще затиснутий плитою. Триває рятувальна операція», — поінформував мер.

За попередніми даними, під завалами знаходяться чоловік, жінка та дитина.

Згодом Терехов у Телеграмі повідомив, що з-під завалів витягли чоловіка. Живий. Каже, що під руїнами залишаються його дружина та дитина.

«З-під завалів витягли чоловіка. Живий. Каже, що під руїнами залишаються його дружина та дитина», йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ракетний удар по Харкову: троє загиблих, кількість поранених зросла до 42

Як повідомлялося, близько 7:15 у Харкові пролунало щонайменше 8 вибухів. Повністю зруйновано під’їзд житлового п’ятиповерхового будинку. У деяких мікрорайонах зникло світло.

Станом на 11:00 було відомо про трьох загиблих (двох жінок і чоловіка) та 42 поранених, серед яких четверо дітей.

Це вже друга атака на Харків 23 січня: близько четвертої ранку також була серія ударів. За попередніми даними, пошкоджено житловий будинок, цивільну інфраструктуру. За даними поліції, під ударами були одні й ті самі локації.

Фото: ДСНС

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна виступить на Олімпіаді у десяти видах спортивної стральби

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua