News.ua


Туреччина зробила рішучу заяву щодо Криму

Март 19
02:56 2017

Туреччина зробила рішучу заяву щодо Криму
Туреччина в черговий раз заявила про те, що вона не змінить свою позицію і надалі буде підтримувати територіальну цілісність на незалежність України. Також у Стамбулі запевняють, що ніколи не визнають Крим територією Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні прес-центру МЗС Туреччини з нагоди третьої річниці окупації українського півострова російським агресором, інформує newsonline24.

«Вже минуло три роки з того часу, як у Криму було проведено незаконний референдум та Росія незаконно анексувала Автономну Республіку Крим. Це сталося 16-го березня 2014 року», – відзначається у тексті повідомлення. Туреччина наголошує, що ніколи не визнає цього незаконного вчинку, який було здійснено в розріз з міжнародним правом.

«Ми хочемо скористатися нагодою та підтримати територіальну цілісність і суверенітет України як незалежної держави», – наголоси у Міністерстві закордонних справ Туреччини. При цьому у зовнішньополітичному відомстві зауважили, що будуть і надалі стежити за ситуацією в окупованому Криму та захищатимуть права мешканців півострову. Як відомо, високий представник ЄС Федеріка Могеріні напередодні також висловилася у підтримку кримськотатарського народу.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

США та ЄС посилили тиск на банк Raiffeisen через зв’язки з Росією,

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua