News.ua


Тероборонівці дроном знищили опорний пункт росіян

Август 28
23:38 2023


Львівські тероборонівці за допомогою дрона-камікадзе виявили та знищили опорний пункт росіян.

Про це у Фейсбуці повідомило регіональне управління Сил територіальної оборони «Захід», передає Укрінформ.

«Бійці 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України за допомогою дрона-камікадзе виявили та знищили рашистський опорний пункт! На цьому відео тероборонівці продемонстрували високоточну і професійну роботу з ліквідації однієї з баз противника», — йдеться у повідомленні.

125-та окрема бригада територіальної оборони Збройних сил України (125 ОБр ТрО) — кадроване в мирний час формування Сил територіальної оборони Збройних сил України у м. Львові. Бригада перебуває у складі Регіонального управління «Захід» Сил ТрО ЗСУ. Батальйони бригади, спільно з іншими підрозділами ЗСУ брали участь у звільненні сіл Озерне, Діброва, Торське, смт Ямпіль. 10 лютого 2023 розрахунком ПЗРК «Перун» ЗРАВ бригади, за 50 км від Львова, було знищено російську крилату ракету КРМБ «Калібр». З вересня 2022 року підрозділи бригади беруть активну участь у боях на східному напрямку України.

Читайте також: Безпілотники атакували військовий аеродром у Брянській області РФ

Як повідомляв Укрінформ, упродовж 27 серпня Сили оборони знищили на Бахмутському напрямку 174 окупантів, на Куп’янському – 57. А також пункт управління дронами. Українські захисники з важкими боями просуваються вперед.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ШІ спроектував ракетний двигун, що успішно пройшов випробування з першого разу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua