News.ua


Світ має бути якнайширше представлений у роботі заради миру — Президент

Июнь 30
21:09 2024


Світ має бути якнайширше представлений у роботі заради миру.

Як передає Укрінформ, про це у відеозверненні сказав Президент України Володимир Зеленський. 

«Цими тижнями – після першого Саміту миру – ми жодного дня не припиняли комунікацію з партнерами про підтримку нашого комюніке Саміту. І вже є плюс десять підписів після Саміту під комюніке – від різних суб’єктів, з різних частин світу. Світ має бути якнайширше представлений у роботі заради миру. І я дякую нашій команді за активність», — сказав він.

Відео: ОП

Зеленський зазначив, що уже є більше деталей і щодо роботи в групах – за пунктами Формули – над конкретними безпековими питаннями. «Мир не має альтернативи, і як би Росія не намагалась розширити війну, ми зробимо все, щоб мир Україні повернути. Справедливий мир», — наголосив він.

Читайте також: Зеленський: У нас із Заходом можуть бути різні уявлення щодо слова «перемога»

Як повідомляв Укрінформ, на швейцарському курорті Бюргеншток 15-16 червня відбувся перший Саміт миру. На саміті обговорювали три пункти Формули миру Володимира Зеленського – ядерна безпека, продовольча безпека та гуманітарний вимір – обмін полоненими та повернення викрадених українських дітей. За підсумком саміту було підписано комюніке, яке є відкритим для приєднання.

Результати саміту будуть передані Росії.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Угорщина не перша країна, яка говорить про припинення вогню — Офіс президента

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua