News.ua


Сніг і дощі: перший зимовий вікенд буде незвично теплим для грудня

Декабрь 02
05:17 2023


Погодна карта України на вихідних 2-3 грудня знову буде неоднорідною: в одних регіонах очікуються слабкі морози, в інших – погода на вихідних буде незвично теплою для грудня, десь пройдуть дощі (місцями сильні), а десь – снігопади.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу в західних і північних областях країни очікуються невеликі морози – до -3 °С. У центрі та на сході денна температура становитиме близько +3…+6 °С. У південних регіонах і Запорізькій області стовпчики термометрів піднімуться до +10…+12 °С.

На Закарпатті синоптики прогнозують сильний мокрий сніг, в інших західних, а також північних областях – помірний мокрий сніг. На півдні опадів не очікується, в решті регіонів пройдуть дощі.

У неділю по всій країні буде хмарно, переважно без опадів. На заході може зриватися невеликий сніг, у центральних і північних областях – слабкий дощ.

Читайте також: Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах

На заході та півночі країни термометри покажуть близько 0 °С. У центральних областях повітря прогріється до +3…+5 °С, на сході та півдні України — до +6…+9 °С.

У понеділок на Закарпатті, в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Дніпропетровській і Луганській областях очікується близько 0 °С, у Донецькій – +2…+4 °С, у Херсонській і Запорізькій – до +6…+8 °С. На решті території України очікуються слабкі морози до -3…-5 °С.

Погода на початку тижня у центральній частині країни, Харківській і Дніпропетровській областях буде сніжною. У деяких західних і північних областях пройде невеликий сніг, у південних – з дощем.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський продовжив санкції проти Новинського, Фірташа та низки російських олігархів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua