News.ua


Сейм Литви ухвалив резолюцію про заборону участі росіян і білорусів в Олімпіаді-2024

Март 11
09:18 2023


Сейм Литви ухвалив резолюцію із закликом не допустити повернення російських та білоруських спортсменів до Олімпійських ігор у Парижі.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на заяву Сейму у Твіттері.

«Сейм Литви одноголосно ухвалив резолюцію про заборону участі спортсменів російської федерації та республіки білорусь на Олімпійських іграх та інших міжнародних змаганнях», — йдеться у дописі.

Спікер Сейму Вікторія Чміліте-Нільсен наголосила, що «для представників країн-агресорів не може бути нейтрального прапора, поки триває жорстока війна росії в Україні».

Читайте також: Литва блокує IP-адреси, з яких є вихід на пропагандистські канали рф

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці січня Міжнародний олімпійський комітет оголосив про намір повернути спортсменів з росії та білорусі до виступів на міжнародних змаганнях під нейтральним прапором. Водночас президент МОК Томас Бах хоч і підтвердив підтримку українців, однак застеріг проти втручання урядів держав у рішення комітету щодо допуску до участі в Олімпіаді російських та білоруських спортсменів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Барселоні заборонять здавати квартири туристам, аби подешевшало житло для містян

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua