News.ua


Саудівській міністр відвідає Чилі з метою налагодити постачання літію для виробництва електромобілів

Июнь 17
00:50 2024

Уряд Чилі заявив, що міністр мінеральних ресурсів Саудівської Аравії Бандар Алхораєф відвідає країну в липні і планує зустрітися зі своїм колегою в Сантьяго. Основною темою розмови буде літій.
Про це повідомляє Reuters.
За повідомленням, міністр гірничодобувної промисловості Саудівської Аравії заявив агентству Reuters у березні, що королівство зацікавлене у постачанні літію, оскільки має намір увійти в сектор електромобілів.
Джерело Reuters в уряді повідомило про візит, зазначивши, що обидва чиновники обговорять потенційні інвестиції в літій.
Чилі є другим найбільшим у світі виробником літію, ключового матеріалу для виготовлення акумуляторів, які живлять електромобілі.
Нагадаємо:
Пропозиція Саудівської Аравії щодо продажу частини Aramco, яка принесе до 12 мільярдів доларів, є однією з найбільших угод з продажу акцій у світі відтоді, як королівство провело лістинг нафтового гіганта п’ять років тому.
Економічна правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Голова Вінницької ОВА написав заяву про відставку — Кабмін погодив

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua