News.ua


Росіяни за добу 121 раз обстріляли Херсонщину, двоє загиблих

Ноябрь 11
08:27 2023


Минулої доби, 10 листопада, російська армія здійснила 121 обстріл Херсонської області. Двоє людей загинули, ще восьмеро дістали поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«За минулу добу противник здійснив 121 обстріл, випустивши 696 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 15 снарядів», — зазначив голова ОВА.

За словами Прокудіна, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, пункт незламності та завод у Бериславському районі.

Читайте також: Ворог обстріляв Херсонщину, постраждали три жінки

Через російську агресію дві людини загинули, ще восьмеро дістали поранення.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок ворожого удару 10 листопада по Новорайському загинув 61-річний чоловік, четверо людей госпіталізовані, одній людині надали допомогу на місці.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Новини 4 липня: існує ризик стрибку цін, знову рекордний обсяг імпорту електроенергії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua