News.ua


Росія озвучила погрозу всім суднам, які прямуватимуть в українські порти з опівночі

Июль 20
07:01 2023

Усі судна, незалежно від прапора, що прямуватимуть в українські порти з опівночі, 20 липня, Росія розглядатиме як залучені в військовий конфлікт.

Про це йдеться в повідомленні Міноборони РФ, яке цитують російські ЗМІ.

Міноборони РФ повідомило, що видано інформаційні попередження про відкликання гарантій безпеки мореплавцям у зв’язку з припиненням «чорноморської ініціативи».

«17 липня МЗС РФ оголосило, що припинення «зернової угоди» означає відкликання гарантій безпеки судноплавства, а також згортання морського гуманітарного коридору і закриття спільного координаційного центру (СЦК) у Стамбулі», — повідомляють російські ЗМІ.

«З 00:00 мск 20 липня всі судна, що прямують в акваторії Чорного моря до українських портів, розглядатимуться як потенційні перевізники вантажів військового призначення», — йдеться в повідомленні.

Також у Міноборони констатували, що «країни прапора таких суден вважатимуться залученими в український конфлікт на боці Києва».

Нагадаємо:

Росія заявила про вихід із Чорноморської ініціативи з 18 липня.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Біля узбережжя Шотландії члени НАТО проводять навчання на знак підтримки українського флоту

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua