News.ua


рф тримає у Чорному морі три носії ракет «Калібр»

Июль 25
09:49 2022


Станом на 25 липня в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають три ворожі носії оперативно-тактичних ракет «Калібр», в Середземному морі — п’ять носіїв «Калібру» та два ракетні крейсери, в Азовському морі — п’ять ворожих кораблів та катерів.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба командування ВМС ЗСУ.

«В Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 3 ворожі носія оперативно-тактичних ракет «Калібр», в Середземному морі: 5 ворожих носіїв ОТР «Калібр» та 2 ракетних крейсери, в Азовському морі морські комунікації продовжують контролювати 5 ворожих кораблів та катерів», — йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що за добу, в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 27 суден, з них 4 рухались з протоки Босфор; до Чорного моря – 34 судна, з них 10 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Читайте також: ЗСУ відбили два штурми та змусили ворога відійти

У пресслужбі наголосили, що вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS) на цивільних суднах в акваторії Азовського моря, рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS).

Як повідомляв Укрінформ, станом на 23 липня у Чорному морі знаходилося три ворожі носії оперативно-тактичних ракет «Калібр».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ракетний удар по Вільнянську: медики розповіли про стан постраждалих

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua