News.ua


Разумков запевнив, що залишається в команді Зеленського

Июнь 25
23:11 2021

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що залишається в команді Президента України Володимира Зеленського і продовжує виконувати зобов’язання, які брав на себе під час виборчої кампанії.

Про це він сказав під час пресконференції на тему: «Парламентаризм. Конституція. Незалежність», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я працюю на своєму напрямку, я є членом команди, я сподіваюся, що я ефективно виконую всі ті функції, всі ті зобов’язання, які я на себе брав під час ще виборчої кампанії, коли спілкувався з багатьма із вас», — сказав Разумков, відповідаючи на запитання, чи не думав він покинути команду Президента Володимира Зеленського і чи асоціює себе з цією командою.

Він додав, що продовжує працювати і вважає себе членом команди Зеленського.

«Я продовжую працювати, я вважаю себе членом команди. Я вже відповідав на питання, як вона будувалася, ті принципи, з якими ми всі сьогодні сюди прийшли. І ті обіцянки, які ми давали. Мені здається, що своїм я не зрадив, тому точно в команді залишаюся», — підкреслив Разумков.

Також Разумков наголосив, що Верховна Рада відкрита для всіх журналістів.

«Якщо ми говоримо з вами про журналістів, давайте повернемося до Верховної ради України. Верховна рада відкрита для всіх. Всі журналісти є тут. Мені може щось подобатися в тому, що виходить у виданнях або в новинах, може щось не подобатися, але це моя внутрішня справа і проблема. І це може відбуватися лише зі мною, як з Дмитром Разумковим, як з головою Верховної Ради такого ніколи не буде, тому що це посада. І на посаді я повинен бути рівновіддалений по відношенню до всіх», — пояснив голова парламенту.

Читайте також: Разумков запевняє, що не створює жодних політичних проєктів

Окрім того, голова ВР наголосив, що «право свободи слова воно є таким серйозним надбанням для України і його втратити ми точно не можемо».

«І відстоювати права всіх журналістів ми будемо. Я це робив, я роблю, я буду робити і я впевнений, що дуже багато народних депутатів, які є сьогодні в стінах Верховної Ради, будуть робити так само», — зазначив Разумков.

Як повідомлялося, Дмитро Разумков є членом політичної партії «Слуга народу», 29 серпня 2019 року обраний головою Верховної Ради України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Британії затримали 27 екоактивістів за підозрою у плануванні зриву роботи аеропортів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua