News.ua


Президент провів розмову з Ердоганом

Май 29
22:09 2023


Президент Володимир Зеленський поговорив з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, привітавши його з перемогою на виборах.

Про це глава держави розповів у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Говорив із Президентом Туреччини Ердоганом. Привітав його з перемогою на виборах. Впевнений, що наша подальша співпраця – України й Туреччини – на всіх рівнях зможе дати ще більше користі нашим людям та міжнародній стабільності. Безпека нашого регіону та всієї Європи, світова продовольча безпека, захист фундаментальних норм міжнародного права – це те, що ми робили, робимо й будемо робити разом», — зазначив Зеленський.

Читайте також: Нова п’ятирічка Ердогана

Як повідомлялося, у неділю, 28 травня в Туреччині відбувся другий тур президентських виборів, голова вищої виборчої комісії Туреччини оголосив про перемогу Ердогана.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

МВФ обновил негативный прогноз ВВП Украины

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua