News.ua


Президент ПАРЄ планує відвідати Україну

Май 16
19:14 2023

Президент Парламентської асамблеї Ради Європи Тіні Кокс планує відвідати Україну для обговорення з Верховною Радою питання свободи слова.

Про це він заявив в інтерв’ю Європейській правді, повідомляє Укрінформ.

Кокс зазначив, що як голова ПАРЄ він слідкує за свободою слова і медіа, називаючи це надважливою річчю.

«Звичайно, в умовах війни дещо має відбуватися інакше, але ж є базові речі. Навіть ваш Президент відзначав, що ми захищаємо не кордони, а цінності та громадян. Я планую скоро поїхати до України. Я хочу обговорити це з вашим парламентом», — сказав президент ПАРЄ.

На його думку, Рада Європи може допомогти Верховній Раді поліпшити ситуацію навіть за нинішніх часів війни. Кокс також закликав Українську державу: «Не чекайте на завершення війни, щоби виправити те, що ви можете виправити зараз, бо завтра будуть нові виклики, нові проблеми».

Читайте також: Від саміту Ради Європи Україна очікує посилення підтримки — Стефанчук

Як повідомляв Укрінформ, за даними моніторингу свободи слова ІМІ, з початку повномасштабного вторгнення 233 медіа припинили роботу через війну Росії проти України.

Фото: facebook.com/TinyKoxSP

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Літо в Україні: яким буде сезон відпусток?

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua