News.ua


Президент анонсував з липня нову конкретику заради миру

Июнь 26
00:58 2024


Президент Володимир Зеленський анонсував з липня «нову конкретику» заради миру.

Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Наші кроки — щоб була повністю відновлена безпека після Саміту миру. Є вже восьмий учасник, який приєднався до спільного комюніке. І ми тільки збільшуємо тиск на Росію заради чесного закінчення цієї війни. Готуємо робочі групи. Вже з липня нова конкретика заради миру», — сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський повідомив, що до Спільного комюніке інавгураційного Саміту миру приєдналася ще одна держава – Гаяна.

Читайте також: Зеленський анонсував історичний для України тиждень

Раніше на швейцарському курорті Бюргеншток 15-16 червня відбувся перший Саміт миру. На саміті обговорювали три пункти Формули миру Володимира Зеленського – ядерна безпека, продовольча безпека та гуманітарний вимір – обмін полоненими та повернення викрадених українських дітей. За підсумком саміту було підписано комюніке, яке є відкритим для приєднання.

Результати саміту будуть передані Росії.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Новини 28 червня: облгази Фірташа, "Укрзалізниця" створює нову компанію

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua