News.ua


Прем’єрка Естонії розкритикувала рішення МОК про допуск росіян і білорусів до Олімпіади

Январь 29
16:18 2023

Глава уряду Естонії Кая Каллас назвала політично і морально неправильним рішення Міжнародного олімпійського комітету дозволити спортсменам із росії та білорусі брати участь в Олімпійських іграх — 2024 в Парижі під нейтральним прапором.

Про це вона написала в Твіттері, передає Укрінформ.

«Розчарована рішенням Міжнародного олімпійського комітету дозволити російським і білоруським спортсменам брати участь у Іграх в Парижі у 2024 році. Політично і морально це неправильно. Час посилювати ізоляцію, а не поступатися росії. Спорт є інструментом російської пропагандистської машини, й ігнорування цього означає стати на бік агресора», — написала Каллас.

При цьому вона ретвітнула відеозвернення Президента України Володимира Зеленського, в якому він оголосив про початок «марафону чесності», спрямованого на очищення керівництва міжнародних олімпійських структур від лицемірства та намагань витягнути у світовий спорт представників росії.

Читайте також: Кулеба про доступ спортсменів рф на Олімпіаду: МОК готовий топтатися по могилах тисяч людей

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський закликав міжнародні спортивні федерації відреагувати на рішення МОК щодо участі в Олімпійських іграх спортсменів із росії та білорусі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Уряди ЄС вагаються щодо тарифів на китайські електромобілі побоюючись торговельної "війни"

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua