News.ua


Премʼєр-міністерка Італії планує найближчими тижнями відвідати Китай

Июнь 15
18:30 2024

Getty Images

У Найближчі тижні премєр-міністерка Італії Джорджіа Мелоні планує відвідати Китай. Візит відбувається на фоні погіршення економічних стосунків двох країн.
Про це повідомляє Bloomberg.
Наприкінці саміту країн G7 у Італії, премєр-міністерка Джорджіа Мелоні заявила, що планує найближчими тижнями відвідати КНР.
Мелоні вийшла з ініціативи президента Китаю Сі Цзіньпіна «Один пояс, один шлях» наприкінці минулого року. Італія була єдиною країною G7, яка підписала глобальний інфраструктурний пакт, спрямований на розширення впливу Китаю. Вона скасувала крок свого попередника, який викликав значний гнів з боку США та їхніх союзників.
Після виходу з угоди уряд Мелоні розпочав наступ на Китай, який є ключовим напрямком італійського експорту.
Нагадаємо:
Уряд Джорджії Мелоні заявив про підтримку нового амбітного плану, спрямованого на збільшення імпорту в Європу дешевої зеленої енергії, виробленої в Північній Африці.
Економічна правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ІТ-армія атакує російські банки та «Мир»: деталі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua