News.ua


Північна Македонія закликає своїх громадян залишити Україну

Февраль 12
12:13 2022

Міністерство закордонних справ Республіки Північна Македонія закликає всіх своїх громадян в Україні залишити країну, а тим, хто запланував поїздки, утриматися. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресреліз, опублікований на сайті відомства.

«Усім громадянам Північної Македонії, які планують відвідати Україну в майбутній період, рекомендується утриматися від поїздок до країни і, крім того, якщо дозволяють обставини, усім громадянам Північної Македонії, які зараз перебувають в Україні, рекомендується якнайшвидше залишити країну», — йдеться у повідомленні.

Крім того, всім македонцям, які наразі перебувають в Україні та ще не надали свої дані до Посольства Республіки у Києві, наполегливо рекомендують зробити це найближчим часом.

Читайте також: Посол Британії заявила, що з командою залишається у Києві

Як повідомляв Укрінформ, низка країн, зокрема США, Британія, Нова Зеландія, Австралія, уже порадили своїм громадянам негайно залишити Україну через ситуацію з безпекою.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Барселоні заборонять здавати квартири туристам, аби подешевшало житло для містян

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua