News.ua


Остін сподівається, що підтримка України у США залишиться на високому рівні

Апрель 21
20:20 2023


Сполучені Штати у своїх зусиллях допомогти Україні відбити російську агресію мали цілковиту підтримку з боку американського народу, і зараз зберігаються великі сподівання, що ця підтримка продовжуватиметься на такому ж високому рівні.

З такою заявою виступив у п’ятницю за підсумками зустрічі Контактної групи з питань оборони України на авіабазі «Рамштайн» глава Пентагону Ллойд Остін, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми весь час отримували підтримку американського народу. Я маю великі сподівання, що й надалі бачитимемо такий же рівень підтримки. І, знову ж, це важливо не лише для українського народу, це важливо для світу», — підкреслив міністр оборони США.

Читайте також: Війна путіна стала причиною розширення НАТО, а не навпаки – Остін

Він додав, що йдеться про збереження міжнародного порядку, заснованого на правилах, а також про забезпечення суверенних країн можливостями захистити їхні суверенні права.

Як повідомляв Укрінформ, країни-учасники Контактної групи з питань оборони України, створеної з ініціативи й під проводом США, надали Україні вже $55 мільярдів допомоги у сфері безпеки й оборони.

Фото: CNN

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Capcom підтвердила, що працює над новою частиною гри Resident Evil

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua