News.ua


Німеччина прийняла вже 800 тисяч біженців з України

Июнь 01
00:07 2022


Німеччина наразі прийняла вже 800 тисяч українських біженців.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це сказав федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц на брифінгу у Брюсселі у вівторок за результатами спеціального засідання Європейської ради.

«Ми також знову говорили про гуманітарну допомогу. Ви знаєте, що у Німеччині зараз у Центральному реєстрі іноземців зареєстровано майже 800 тис. українців. Це показує, наскільки громадяни нашої країни та багато з громад Німеччини сприяють тому, щоб ми допомагали тим, хто шукає захисту за кордоном, а у даному випадку в Німеччині, і потребує нашої підтримки», — зазначив він.

Читайте також: Болгарія зупиняє державну програму розміщення українських біженців — ЗМІ

Німецькі ЗМІ у вівторок також повідомили, що німецькі школи відвідують вже 123 тис. українських дітей.

Як повідомляв Укрінформ, федеральний уряд Німеччини підтримає федеральні землі та місцеві органи влади у 2022 році загалом на 2 млрд євро для покриття додаткових витрат на вимушених переселенців з України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Літо в Україні: яким буде сезон відпусток?

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua