News.ua


Німеччина допоможе модернізувати енергетичну інфраструктуру Миколаївщини

Июнь 28
01:20 2024

Німеччина допоможе модернізувати енергетичну інфраструктуру регіону, зокрема у сфері фінансування закупівлі додаткових джерел генерації електричної й теплової енергії.
Про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОВА.
Зазначається, що очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім зустрівся з Послом Німеччини в Україні Мартіном Єґерем. Під час зустрічі сторони обговорили співпрацю у сфері фінансування закупівлі додаткових джерел генерації електричної й теплової енергії, а також попередні домовленості з німецькими партнерами, досягнуті на Конференції з відновлення України у Берліні.
«Німеччина залишається надійним партнером України. Ми готові сприяти впровадженню нових технологій у сфері генерації енергії та підтримувати інноваційні проєкти», — Єґер.

За словами Кіма, завдяки співпраці з німецькими партнерами вдасться не лише модернізувати інфраструктуру Миколаївщини, але й зробити її більш стійкою до майбутніх викликів. «Впровадження додаткових джерел генерації енергії, таких як когенераційні установки, забезпечить більшу надійність нашої енергосистеми», — додав він.
Також читайте: Посол Данії в Україні: Миколаївські суднобудівні заводи можуть конкурувати з верфями Польщі, Кореї, Китаю
Економічна правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Українці Франції перед першим туром виборів зібрали 81 підпис під Хартією підтримки України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua