News.ua


На Запорізькому напрямку прикордонники знешкодили 7 російських дронів

Октябрь 15
02:13 2023


На Запорізькому напрямку прикордонники за допомогою антидронових рушниць та стрілецької зброї знешкодили 7 ворожих безпілотників-камікадзе.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

У ДПСУ зазначили, що російські загарбники не полишають спроб атакувати позиції українських захисників, використовуючи FPV-дрони з вибухівкою.




«Прикордонники, ділянку яких атакували «смертоносні пташки», почули наближення коптерів за характерним шумом. У результаті майстерного відбиття атаки дронів прикордонники зуміли приземлити два БПЛА без детонації, решта були знищені та не встигли завдати шкоди захисникам України», — ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 14 жовтня 2023 року ліквідували близько 286 тисяч 890 російських агресорів, і ще 970 осіб — за минулу добу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как получить компенсацию за генераторы для дома

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua