News.ua


На Запоріжжі російські загарбники чинять тиск на тих, хто відмовляється з ними співпрацювати в тимчасово захопленій громаді

Апрель 11
10:10 2022


У Запорізькій області в Чернігівській громаді російські загарбники чинять тиск на тих, хто відмовляється з ними співпрацювати.

Про це у Фейсбуці повідомляє речник ЗОВА Іван Арєф’єв, передає Укрінформ.

«Тут почався політичний тиск на службовців, волонтерів, тих, хто відмовився співпрацювати з окупаційною владою. З кожним з них окупаційна адміністрація проводила бесіду. Чинний голова Чернігівської селищної ради відмовився співпрацювати з окупаційною владою та виїхав із смт Чернігівка», — йдеться у дописі.

За повідомленнями з Чернігівської громади, загарбники вивозять майно з хат, ночують у будинках місцевих мешканців. Багато цивільних через це вимушені виїхати до Запоріжжя.

Окрім того, росіяни розшукують воїнів АТО/ООС.

Читайте також: На Запоріжжі росіяни вкрали у селян фури із селітрою

В Україні 47-ий день триває повномасштабне вторгнення військ рф. Загарбники обстрілюють і знищують ключові об’єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко катують і вбивають українців. росія стверджує, що перша фаза її воєнної операції в основному завершена, і вона зосередиться на повному «звільненні» східного Донбасу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Парламент Аргентини схвалив суперечливий пакет реформ, запропонований Мілеєм

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua