News.ua


На Херсонщині загарбники планують видавати свої автомобільні номери

Август 07
15:16 2022


На Херсонщині російські загарбники планують видавати свої автомобільні номери.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОВА.

«Є інформація, що окупанти планують видавати нові автомобільні номери для жителів Херсонщини з кодом регіону 184», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Херсонщині окупанти заходять в приватні оселі, продовжують надходити і нові повідомлення про викрадення людей.

Читайте також: На Херсонщині загарбники погрозами змушують віддавати дітей у російські школи

Як відомо, 30 травня загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв’язок від українських операторів; блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають жителів області. У Херсоні російські загарбники обшукують гаражі, просто на вулицях зупиняють людей, чоловіків змушують роздягатися, обшукують автомобілі.

російський агресор змушує родичів викрадених ними людей писати заяви на отримання паспорта рф, а також працює потужна пропагандистська обробка населення.

На Херсонщині загарбники змушують підприємців проходити так звану процедуру перереєстрації і отримувати для цього російські паспорти.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Дніпрі російська ракета влучила в багатоповерхівку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua