News.ua


На українських телеканалах відбудеться прем’єра фільму про роботу рятувальників після звільнення Херсона

Июнь 15
19:14 2024


На українських телеканалах увечері 15 червня відбудеться прем’єрний показ документального фільму “Форма вогню” про роботу рятувальників ДСНС у перші дні після визволення Херсона.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє у Фейсбуці.

“Документальний фільм розповідає про українських рятувальників. Про титанічну працю у скаліченому окупантами Херсоні у перші дні його свободи. Про втрати та біль у великій родині рятувальників”, — ідеться у повідомленні.

Відео: ДСНС України

Як зазначили у ДСНС, “цей фільм про нас із вами. Адже кожен із нас – це рятувальник своєї країни, кожен із нас – зранений Херсон, але такий незламний та стійкий”.

Прем’єра відбудеться у суботу, 15 червня, о 22:15.

Читайте також: Вийшов шостий документальний фільм із циклу «Воєнна розвідка України»

Як повідомлялось, стрічка “Форма вогню”, авторства Костянтина Дєтковського та Василя Київського, розповідає про роботу рятувальників Хмельницького гарнізону восени 2022 року у Херсоні.

Значну частину сцен фільму складають відео надзвичайників під час порятунку херсонців з палаючих від обстрілів житлових будинків.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Летний салат из нута — простой рецепт

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua