News.ua


На Полтавщині підняли вагон, що зійшов з колії: потяги вийшли звичних маршрутом

Август 25
19:17 2023

По обіді у п’ятницю на Полтавщині з колії зійшов вантажний вагон, у зв’язку з чим низку потягів було затримано — наразі вагон піднято і потяги відновили рух звичними маршрутами.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Зазначається, що вантажний вагон піднято з випередженням графіка. Поїзди харківського напрямку слідкуватимуть звичним маршрутом через станції Полтава-Київська та Миргород.

В УЗ уточнили, що суттєвих затримок вдалося уникнути. Наразі зміненим маршрутом прямує лише поїзд №73/93 Харків-Хелм/Перемишль, який прибуде до Києва із затримкою.

Раніше повідомлялося, що у зв’язку зі сходженням вантажних вагонів, низка рейсів харківського напрямку прямуватиме резервним маршрутом. Це означало затримку на близько чотири години 8 потягів, з яких два — на Польщу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Тестування е-бронювання в "Дії" заплановане на початок липня – Федоров

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua