News.ua


На Львівщині волонтери допомогли возз’єднатися родині з Маріуполя

Апрель 10
04:28 2022


Волонтери допомогли возз’єднатися з родиною жінці з Маріуполя, яку доправили до львівської лікарні з важкими пораненнями.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у пресслужбі Першого територіального медичного об’єднання Львова.

За інформацією пресслужби, Олена Грицюк на початку березня приїхала із рідного Маріуполя до Волновахи, аби доглядати лежачу родичку. Унаслідок вибуху авіабомби Грицюк дістала тяжке поранення передпліччя і була евакуйована до Львова, її документи і телефон згоріли. Лікарям удалося врятувати руку жінки, зараз вона проходить реабілітацію і вчиться працювати рукою заново.

Коли її виписали у п’ятницю, з’ясувался, що жінка взагалі не має контактів із родиною, яка залишилася у Маріуполі. Грицюк не пам’ятала номерів телефонів своїх рідних, а відновити стару мобільну картку не вдалося. Жінка навіть думала, що її син, невістка і двоє внуків загинули.

Як з’ясувалося, її родичі думали так само, адже у жодному із офіційних списків її не знайшли.

«Фото пані Олени виставили волонтери у соціальну мережу, і за кілька годин вони знайшли одне одного! Відтак стареньку забрали її родичі, тепер тимчасово вони мешкатимуть у маленькому будиночку на Стрийщині Львівської області», — зазначили у пресслужбі.

Читайте також: На Київщині основні зусилля з розбирання завалів зосереджені на Бородянці — ДСНС

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об’єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: пресслужба Першого ТМО Львова

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ізраїль відреагував на погрози Ірану щодо «війни на знищення»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua