News.ua


На Херсонщині викрили групу наркоторговців, яка діяла у трьох областях

Июль 02
02:40 2024


Поліція викрила діяльність групи наркоторговців, яка діяла на території Херсонської, Миколаївської та Одеської областей.

Про це повідомляє поліція Херсонської області, передає Укрінформ.

За даними правоохоронців, 41-річний організатор групи мав чотирьох спільників. У месенджерів він купував оптові партії небезпечної наркотичної речовини A-PVP («солі»), яку зловмисники фасували у підвалі багатоповерхівки для подальшого збуту.

Організатор контролював надходження грошей і розподіляв їх між учасниками. Інші члени угруповання відповідали за постачання, перевезення та збут наркотиків через «закладки», збір коштів.

За місяць зловмисники «заробляли» близько 300 тисяч гривень.

Читайте також: На Полтавщині судитимуть банду, яка планувала вбити депутата облради та посадовця поліції

Правоохоронці одночасно провели 8 обшуків за місцями проживання фігурантів. Вилучено 30 мобільних телефонів, електронні ваги, три предмети, схожі на пістолети, набої різного калібру, корпус гранати Ф-1, запал до гранати типу УРГЗМ, 23 банківські картки, «zip»-пакети з наркотичною речовиною, згортки з «канабісом», пристрій для куріння наркотичних засобів, дев’ять медичних шприців із залишками наркотичної речовини, пігулки, пакувальний матеріал та автомобіль.

На Херсонщині викрили групу наркоторговців, яка діяла у трьох областях Фото: Нацполіція

Організатору та трьом його спільникам повідомлено про підозру. Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» ККУ. Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Укрінформ, столичні правоохоронці затримали озброєного наркодилера під час продажу 10 кілограмів канабісу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Компанія Samsung може відмовитися від моделі Plus в серії Galaxy S25

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua