News.ua


Лісова пожежа в Каліфорнії: кількість жертв зросла до чотирьох

Август 03
07:18 2022


В американському штаті Каліфорнія рятувальники знайшли ще два тіла в районі, охопленому лісовою пожежею, — кількість жертв масштабного лиха збільшилася до чотирьох осіб.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на місцеву владу, передає Укрінформ.

«Два тіла були знайдені в будинках уздовж шосе, яке проходить через зону пожежі в національному парку Кламат приблизно за 300 миль (понад 480 км) на північ від Сан-Франциско», — зазначається в повідомленні.

Наразі встановлюються особисті дані загиблих людей.

Пожежа в північній частині штату Каліфорнія спалахнула в п’ятницю. Вогонь стрімко поширився, знищивши 22,6 тис. гектарів. Вважається, що до таких масштабних наслідків призвела посуха, а поривчастий вітер посприяв поширенню вогню.

За останніми даними, розпорядження про евакуацію отримали близько 4,5 тис. місцевих мешканців, вогнем знищено близько 100 будівель.

Читайте також: На заході Канади проводять масштабну евакуацію через лісову пожежу

Як повідомляв Укрінформ, перші дві жертви масштабної пожежі в Каліфорнії були знайдені в неділю. Їхні тіла виявили всередині згорілої автівки. Люди, вочевидь, намагалися втекти від стихії в безпечне місце.

Фото: Neal Waters, АА

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Венесуела відновить переговори зі США про скасування санкцій

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua